Renung-renungkan

Kita mampu/sanggup membelanjakan duit kita untuk sesuatu yang kita mahukan walaupun harganya mahal tetapi kegunaan/manfaatnya tidak ada/tidak diperlukan...Namun kita tidak mampu/sanggup untuk membelanjakan duit kita untuk sesuatu yang sangat kita perlukan dan memberi manfaat kepada kita tatkala kita susah dan memerlukan... Ramai antara kita mengambil mudah mengenainya dengan pelbagai alasan, namun bila perkara sudah berlaku baru rasa rugi dan menyesal sedangkan pada masa tersebut segalanya telah terlambat...

Rakan-Rakan Ku

My Blog List

Friday, May 6, 2011

^-^ aKhIrNyA ^-^

hhhaaaaiiiii

hhmmm
akhirnya siap jugak assignment 2
(Laporan Berita Penyiasatan)
betul @ tak betul belakang kira
yang penting dah siap dan dah submit kat lec smlm

wani wat isu OKU dan Pekerjaan
thanks kepada sumber yg sudi beri kerjasama
iaitu
Peg JMC Sg Petani, Kedah
&
Peg JKM Sg Petani, Kedah


sumber yg ditemui (pegawainya la)

sepatutnya banyak lagi sumber yang kena interview
tp memandangkan kesuntukan masa
2 sumber ni ja la yg dapat diinterview
banyak jgk la maklumat yg wani dapat

x lupa jugak kepada kak siti
yang banyak bagi cadangan kat wani
dalam wani menyiapkan assignment tersebut
utk penulisan berita pun
kak siti jugak la yang bagi cadangan
thanks a lot kak...
x dapat wani nk bls jasa & pertolongan kak...

sekarang masa untuk fokus kepada EXAM plak
jadual yang sangat2 padat
4 paper, 4 hari tanpa gap
harap dapat la wat yg terbaik

.............

2 comments:

  1. taniah sb bejaya sudahkan ass. anda :)

    ReplyDelete
  2. terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

    Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

    Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...